Despiertafoto o com es desperta el dia al Penedès.

sortida de sol penedes alvaro sanz despierta

Feia dies que buscava la vinya perfecta. Necessitava una vinya un poc alçada i en direcció a l’est. Havia de tenir una bona perspectiva de la sortida de sol i, sobretot, volia que fos (i això fou el més difícil) una vinya que encara tingués fulles. L’objectiu d’aquesta acurada recerca era la participació, diumenge a trenc d’alba, en l’esdeveniment col·lectiu DESPIERTAFOTO que havia organitzat el fotògraf Alvaro Sanz i que consistia en fotografiar, allà on siguéssim, la sortida del sol.

I així ho vaig fer. A les set del matí sortia de casa amb la companyia de la càmera de fotos i tota mena de guants, bufandes, gorres, mitjons, termos de te i un grau negatiu de temperatura. Encara negra nit i creuant-me amb algun avi que ja fa hores que la volta i algun jovencell que no sap encara on caure mort tens aquella sensació de “què carai estàs fent!”. Però aleshores, mires el mòbil i veus que no estas sola. Que des de Premià, des de Vilanova, des de la Cerdanya, des de Porqueres, des de Múrcia, des de Madrid, des de qualsevol punt de la terra, hi ha gent que està fent el mateix que tu… esperar la sortida del sol i, sobretot, gaudir per un mateix d’un moment tan i tan bonic i fer-ho sol, però amb companyia.

En els propers dies podreu veure a la web d’Alvaro Sanz la totalitat de fotografies que es van presentar al projecte però si us en voleu fer una idea podeu seguir el hashtag #despiertafoto a twitter i a Instagram. De moment, aquí teniu les fotos que vaig fer jo de com el sol sortia al Penedès… un diumenge 9 de desembre del 2012 a les 8 i 31 minuts del matí.

primerraigdesol segonraig lallumdelsoltercerraig quartraigdesol

About these ads

One thought on “Despiertafoto o com es desperta el dia al Penedès.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Canvia )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Canvia )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Canvia )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Canvia )

Connecting to %s